Volkswagen T2A/B Westfalia Madrid SO72/5 1973 216478km 4 Bak handgeschakeld

Volkswagen T2A/B Westfalia Madrid SO72/5

1973 216478km 4 Bak handgeschakeld 1.8L pk
39950

Prachtige en mooi originele Westfalia t2 Madrid. In 1973 gebouwd door Westfalia nét op de nieuwe T2 met de hoog geplaatste knipperlichten. Deze eerste T2B hadden nog wel het brandstofklepje en wat andere kenmerken van de T2A, Dus dit tussen model uit 1973 wordt ook wel een T2A/B genoemd.

 

De Westfalia SO72/5, ofwel de Madrid kampeerinrichting was één van de drie leverbare inrichtingen in dat jaar.
De Helsinki is bekender maar heeft niet de ruime kastenwand aan de rechterzijde van de bus. Typ Luxembourg was niet voorzien van het handige uitklapbare kookplaatje.

Het interieur is keurig met hier en daar wat lichte slijtage, maar daarentegen helemaal origineel. Het hefdakdoek is een keer vervangen, en zo ook de gordijnen. Vanzelfsprekend in de originele kleur en kwaliteit.

 

De 1800 motor is niet zo lang geleden vervangen voor een gereviseerd exemplaar, en de lak is vanwege slijtage een paar jaar geleden opnieuw gespoten. Niets aan gelast geplamuurd of gerestaureerd. Deze Madrid was en is gewoon helemaal Origineel, roestvrij en schadevrij.
Wel is er hier en daar een raamrubber vervangen bij de spuitbeurt, maar alle goede rubbers zijn origineel gebleven. Ook alle handgrepen en sloten zijn nog origineel en in prima staat. Geen slecht sluitende portieren door after-market deurrubbers en slecht aanvoelende klinken en sloten dus op deze fraaie T2!

 

 


Bekijk alle kenmerken en accessoires hieronder

Eigenschappen & accessoires

Eigenschappen autodeel

  • Bekleding Stof

Accessoires autodeel

Eigenschappen camperdeel

Alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten of wijzigingen in prijzen of uitvoering. Getoonde foto's kunnen extra's bevatten welke niet behoren tot de standaard uitrusting.

Reageer op deze bijzondere camper

Kopje koffie?

Kom eens bij ons langs en we vertellen je graag meer over onze campers.