Poptop Campers; van hobby...

2003: Al jaren zijn de twee broers met hun hobby bezig. Westfalia hefdakcampers, natuurlijk om zelf mee op vakantie te gaan, maar het is ook de sport om een goede basis te kopen, deze nog beter te maken en ‘m na een uitvoerige praktijktest weer aan te bieden.
Al snel merken ze dat er vraag is naar dit type camper, en nog belangrijker, dat er eigenlijk geen aanbieders zijn die deze leuke campers op een leuke en enthousiaste manier aanbieden!
Hoe vaak gebeurde het niet dat de broers op hun speurtocht naar leuke Westfalia’s bij norse camperverkopers terecht kwamen, die vervolgens niet de moeite namen om uit hun lederen bureaufauteuil te komen, en met een paar handgebaren de tussen de king-size campers geparkeerde Westfalia aan te wijzen… dat moest toch leuker kunnen!

Specialist in Westfalia campers

De Westfalia hefdakcamper vormt zonder twijfel de standaard in zijn klasse. Dat komt doordat een Westfalia camper geen omgebouwde bus is. Al in de fabriek worden interieur en exterieur afgestemd op de hoge eisen van de kampeerder.
Dat deden ze bij Westfalia al vanaf de jaren 50, toen de eerste VW transporter op de markt kwam. Die ervaring zie je terug in de doordachte indelingen en de verrassend hoge kwaliteit.  En die kwaliteit behoudt een Westfalia tientallen jaren, waardoor ze zeer waardevast blijken te zijn.
Heeft u er nog nooit één van dichtbij bekeken? U zult versteld staan!

Van buiten- naar binnenland

Goede Westfalia campers zijn in Nederland niet makkelijk te vinden. Het aanbod is klein en wie een mooi exemplaar heeft kan er bijna geen afstand van doen. Daarom zoekt Poptop in het buitenland naar exemplaren die aan onze hoge eisen voldoen. De invoerprocedures zijn ons bekend, waardoor we vooraf precies kunnen bepalen wat een camper gaat kosten.
Daarnaast hebben we door de jaren heen de juiste contacten in het buitenland opgebouwd om nét even de krenten uit de pap te kunnen pikken! Ook al staat zo’n camper op een 800 km afstand van onze locatie.

Poptop groeit

Poptop campers is  uitgegroeid tot dé specialist in gebruikte Westfalia campers en onderdelen en accessoires. Inmiddels werken we met z’n vijven aan “onze hobby” en in september 2010 zijn we verhuisd naar een ruim onderkomen in Noordwijkerhout. Hier kunnen we u nog beter laten zien waarom wij nog steeds zo enthousiast worden van de compacte hefdakcamper!

 

U kunt ook zelf winkelen in onze onderdelen en accessoires voorraad via onze webshop.