Lockdown...

update; 23-02-2021.

 

Op het moment dat de zon ging schijnen in het voorjaar van 2020 en de bloembollenvelden rond ons pand op kleur kwamen, wierp de Corona crisis een  schaduw over ons land.

Wij waren “blij” met de eerste intelligente lock-down waar we in Nederland mee te maken hadden. Op deze manier konden we voor u als klant beschikbaar blijven, en ons bedrijf draaiende houden. Al was het op een laag pitje.

Inmiddels zitten we na aan het begin van 2021  in een zwaardere lockdown, maar gelukkig kunnen we nog steeds, zij het beperkt, open blijven.

Op basis van de ons nu bekende informatie zullen we u zo goed mogelijk van dienst blijven.
Check deze pagina regelmatig voor de laatste updates!

 

  • Onze showroom is vanaf 3 maart uitsluiten op afspraak geopend. Bezichtigingen en proefritten zijn op afspraak en onder de geldende maatregelen mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!
  • We zijn telefonisch en per e-mail gewoon bereikbaar op onze normale openingstijden
  • De werkplaats is gewoon open, maar uitsluitend op afspraak. Uw afspraak voor reparatie of onderhoud kan dus  gewoon doorgaan.
  • U kunt de camper brengen en ophalen, maar u kunt niet bij ons binnen blijven wachten, en het heerlijke kopje koffie zit er helaas ook niet in!
  • Aflevering van uw nieuw aangeschafte camper zullen we aangepast en in overleg met u door laten gaan.
  • De onderdelenshop is gesloten. De webshop www.poptopshop.nl is natuurlijk gewoon geopend!
    U kunt wel telefonisch of on-line bestelde onderdelen op afspraak ophalen
Ons corona beleid is afgestemd op adviezen van Bovag en Rivm.
Mochten hier veranderingen in komen zullen we het beleid zo snel mogelijk aanpassen.

 

Wij zijn er klaar voor!

De voorjaarspiek in camperverkoop welke zich normaal in de maanden maart, april, mei en juni voordoet concentreert zal naar verwachting ook in 2021 weer  ongekend hoog zijn.

 

We proberen ons assortiment campers op peil te houden, de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden, en daarnaast alle geldende regels zo goed mogelijk te volgen. Zodat iedereen die het hele jaar rond van de vrijheid van een eigen camper wil genieten zo snel mogelijk op pad kan! “Elke dag vakantie!”