Opklaringen

Gelukkig zien we inmiddels de eerste verbeteringen met minder besmettingen en proberen we weer voorzichtig aan de toekomst te denken. We vertrouwen er op dat het in de loop van dit jaar weer “op zal gaan klaren”.

Op het moment dat we weer wat meer vrijheid krijgen, zullen we in eerste instantie naar individuele manieren van reizen gaan zoeken. We verwachten dat daarmee de vraag naar campers zal toenemen. Want hoe heerlijk is het om zelf je reisdoel te bepalen op de dag dat je weg kan én je reisdoel eventueel aan te passen als je in een mensenmassa terecht komt, of omdat het weer je gewoon niet aanstaat…

 

Er heerlijk met z’n tweetjes of met je gezin op uit, in de regio of verder in Europa.  Al die plekken die al zolang op je to-do-list staan maar waar het nog niet van gekomen is. Maak bijvoorbeeld een stedentrip, waar je je compacte camper in de parkeergarage van het hotel parkeert. Op de weg terug doe je dat prachtige onontdekte natuurgebied aan waar je een nachtje in de camper kampeert. Of je trekt gewoon een paar weken rond in de richting waar je neus heen staat.

 

Daarnaast kun je onze campers ook prima gebruiken voor dagelijks gebruik, en zelfs als mobiel kantoor. Wat dacht je van een thuiswerkplek midden in de natuur! Je inspiratie zal niet te remmen zijn!

Poptop  Maatregelen Coranavirus

U bent van harte welkom! Voor uw en onze veiligheid houden we de volgende regels aan:

Afstand in showroom en buiten

Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar. Wilt u uitleg over de werking van de campers? Wij leggen het u graag uit vanaf de voorgeschreven afstand.

Maximaal 2 personen in de shop

We kunnen maximaal 2 personen tegelijk toelaten in deze kleine ruimte. Graag even geduld als u ziet dat er andere klanten in de shop zijn.

Hygiene

Hygiene heeft onze maximale aandacht.

Betalen

Betaal met pin of contactloos.

Begrip

Wij vragen u de aanwijzingen van het personeel te volgen.