Lockdown...

update; 26-04-2021.

Op basis van de ons nu bekende informatie zullen we u zo goed mogelijk van dienst blijven.
Check deze pagina regelmatig voor de laatste updates!
  • Onze showroom is vanaf 29 April weer zonder afspraak geopend. We kunnen echter maar een beperkt aantal bezoekers in onze showroom toelaten. Wilt u er zeker van zijn dat wij tijd voor u kunnen maken en wilt u een proefrit maken, maak dan een afspraak.
    Het dragen van een mondkapje is verplicht.
  • Als u een afspraak in onze werkplaats heeft kunt u de camper brengen en ophalen, wachtafspraken proberen we zoveel mogelijk te vermijden om te voorkomen dat er teveel mensen in onze showroom en shop aanwezig zijn. ,
  • Aflevering van uw nieuw aangeschafte camper zullen we in overeenstemming met de geldende regels en in overleg met u door laten gaan.
  • De onderdelenshop geopend, maar we kunnen echter maar 2 klanten in de shop toelaten. Wij vragen u dus vriendelijk maar dringend hier rekening mee te houden. Plan ruim de tijd als u onze shop wil bezoeken. Het kan zijn dat u op uw beurt moet wachten! Het maken van een afspraak voor een bezoek aan onze onderdelenshop is niet mogelijk. Het dragen van een mondkapje is verplicht.
    De webshop www.poptopshop.nl is natuurlijk ook gewoon geopend!
Ons corona beleid is afgestemd op adviezen van Bovag en Rivm.
Mochten hier veranderingen in komen zullen we het beleid zo snel mogelijk aanpassen.

 

Wij zijn er klaar voor!

De voorjaarspiek in camperverkoop welke zich normaal in de maanden maart, april, mei en juni voordoet concentreert zal naar verwachting ook in 2021 weer  ongekend hoog zijn.

 

We proberen ons assortiment campers op peil te houden, de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden, en daarnaast alle geldende regels zo goed mogelijk te volgen. Zodat iedereen die het hele jaar rond van de vrijheid van een eigen camper wil genieten zo snel mogelijk op pad kan! “Elke dag vakantie!”