Een overschaduwd voorjaar km

Een overschaduwd voorjaar

km pk
Op aanvraag

Een overschaduwd voorjaar…

Normaalgesproken is de lente voor ons de drukste tijd van het jaar.
Je zult begrijpen dat het voorjaar van 2020 er ook bij ons fors anders uitziet.

 

Op het moment dat de zon ging schijnen en de bloembollenvelden rond ons pand op kleur kwamen werpt de Corona crisis een zware schaduw over ons land.
Het is fijn dat we er met zijn allen aan bij kunnen dragen dat er zo min mogelijk slachtoffers vallen door het Covid-19 virus. We leven ook erg mee met de getroffenen die dit moeten doorstaan.

 

Tegelijkertijd vertrouwen we er op dat het in de loop van dit jaar weer “op zal gaan klaren”. We verwachten dat individueel reizen na deze zware periode populairder wordt en daarom de vraag naar campers gaat toenemen. Waarschijnlijk zal de voorjaarspiek in camperverkoop en werkzaamheden zich naar dat moment verplaatsen en zich gaan concentreren op een korte periode.

 

Het zou vervelend zijn als we dán de vraag niet aankunnen terwijl we op dit moment lege plekken in de agenda hebben. Onze vraag aan jullie is dus, denk eens na wat je eigenlijk aan je camper had willen laten doen voor de eerstvolgende vakantie en stel jezelf de vraag of dat misschien nu al kan gebeuren. Wij doen dat graag in deze rustige periode!

 

En wie weet was je wel van plan een camper te kopen dit jaar! Dan is het goed te weten dat we nu een mooi assortiment campers in voorraad hebben. En vanzelfsprekend dat we die graag kampeerklaar aan je afleveren. Zo kun je vanaf het eerste moment dat het weer mag er heerlijk op uit trekken!

 

We volgen de regelgeving van RIVM.

 • Onze showroom en ons buitenterrein zijn vrij toegankelijk en u bent vrij om de voorraad campers te bekijken. Houd rekening met de voorgeschreven afstand van minimaal 1,5 meter met eventuele andere bezoekers. Mocht u enige uitleg willen hebben, dan geven wij deze graag vanaf een gepaste afstand.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, maar we zullen u geen hand geven en zullen de 1,5 meter afstand bewaren.
 • Wij verzoeken u indien mogelijk uw camper alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
 • Wij zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw camper. Na reparatie en/of onderhoud zullen wij de veel aangeraakte delen, zoals stuur en versnellingspook schoonmaken.
 • Om fysiek contact te vermijden, willen wij u vragen te betalen met uw pinpas of via bankoverschrijving. Als dit niet mogelijk is, wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
 • Wij stellen u graag in de gelegenheid om uw handen te wassen tijdens uw bezoek.
 • Wij willen u vragen het bezoek aan onze onderdelenshop tot een minimum te beperken.
  Vrijwel alle onderdelen en accessoires kunt u ook online bij ons bestellen via onze webshop poptopshop.nl

 

 


Bekijk alle kenmerken en accessoires hieronder

Eigenschappen & accessoires

Eigenschappen autodeel

 • Euronorm Euro 3
 • Bekleding Stof

Accessoires autodeel

Eigenschappen camperdeel

Alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten of wijzigingen in prijzen of uitvoering. Getoonde foto's kunnen extra's bevatten welke niet behoren tot de standaard uitrusting.

Reageer op deze bijzondere camper

Kopje koffie?

Kom eens bij ons langs en we vertellen je graag meer over onze campers.