T2 Camper “tintop” 1976 km 4 Bak handgeschakeld

T2 Camper “tintop”

1976 km 4 Bak handgeschakeld 1.7L pk
24950 Is verkocht

Bekijk alle kenmerken en accessoires hieronder

Deze leuke T2 is voor ons natuurlijk een beetje vreemde eend… want zonder hefdak hoort hij eigenlijk niet in het Poptop assortiment! Maar toch vonden we ‘m te leuk om te laten staan deze T2 uit 1976 met een camperinterieur maar metzonder poptop dak.. een Tintop wordt dat genoemd.. doen we het ook voor..

We hebben ‘m geïmporteerd uit Engeland, waar ie helemaal uit elkaar is geweest na zorgvuldige restauratie is gespoten in fris blauw wit. Verder zijn er veel onderdelen vernieuwd. Bijvoorbeeld allemaal nieuwe raamrubbers met “DeLuxe trim” (chroomlijsten) een getinte voorruit, en nieuwe ventilatieraampjes. Het camperinterieur en de bekleding zijn ook helemaal nieuw en dus smetteloos. Een praktische bedbank en keurige kastenwand met eveneens nagelnieuwe kookplaat.
De onderzijde van de carrosserie is ook helemaal in nieuwstaat gemaakt en netjes in de kleur van de auto. Dat betekent dus dat je er iedere zaterdag ook even met spons en emmer onderdoor moet..
Met verlaagd onderstel, pittige 1700 luchtgekoelde motor en met veel nieuwe technische onderdelen. Wij zorgen er voor dat ie op Nederlands kenteken komt, en met een verse APK en servicebeurt wordt afgeleverd.
Je moet er zelf voor zorgen dat je zelf nog even de puntjes op de I zet wat camperinrichting betreft, en bovenal moet jij er voor zorgen dat deze leuke bus op de leukste plekjes van Europa komt!

Eigenschappen & accessoires

Eigenschappen autodeel

  • Bekleding Stof

Accessoires autodeel

Eigenschappen camperdeel

  • 0

Alle informatie op deze pagina is onder voorbehoud van typefouten of wijzigingen in prijzen of uitvoering. Getoonde foto's kunnen extra's bevatten welke niet behoren tot de standaard uitrusting.

Kopje koffie?

Kom eens bij ons langs en we vertellen je graag meer over onze campers.